Callantsooginfo.nl

Toerisme Startpagina Callantsoog

Campings in Callantsoog

Vakantiepark Callassande is het vakantiepark voor een heerlijke strandvakantie in de kop van Noord Holland. Direct aan het Noord Hollandse strand biedt ons vakantiepark u ruime vakantieverblijven, kampeerplaatsen, heel veel faciliteiten (waaronder een overdekt zwembad) en veel gezelligheid voor jong en oud(er). Ook bieden wij u diverse arrangementen en kunt u bij ons glamorous kamperen...Waar de zeebries over de duinen waait, de tulpenvelden bloeien en de molenwieken draaien… Daar vind je Camping Tempelhof.
Een luxe en goed verzorgde camping in de Noord-Hollandse badplaats Callantsoog, of je nu rust of gezelligheid zoekt, sportief bezig wilt zijn of rustig de omgeving wilt verkennen, bij Camping Tempelhof ben je aan het juiste adres voor een geslaagde vakantie…Waar de zeebries over de duinen waait, de tulpenvelden bloeien en de molenwieken draaien… Daar vind je Camping Tempelhof.
Een luxe en goed verzorgde camping in de Noord-Hollandse badplaats Callantsoog, of je nu rust of gezelligheid zoekt, sportief bezig wilt zijn of rustig de omgeving wilt verkennen, bij Camping Tempelhof ben je aan het juiste adres voor een geslaagde vakantie…Achter de duinenrij van het Noordzeestrand, aan de rand van het dorpje Callantsoog, ligt de boerderij met mini-camping van de familie Zeeman. Het is de oudste boerencamping van Callantsoog en bestaat al ruim 45 jaar! Na al die tijd staan rust en eenvoud nog steeds hoog in het vaandel, maar tegenwoordig mét WIFI en andere voorzieningen van deze tijd.Bij ons kunt u kamperen of een vakantiehuisje huren...Karnemelkplaats is de oorspronkelijke naam van onze boerderij (1885) die nagenoeg nog in originele staat is en waar je de sfeer van vroeger nog kunt proeven. Hélaas brande deze boerderij in augustus 2011 af door een blikseminslag. Inmiddels, 2013, staat er weer een prachtige nieuwe boerderij die eruitziet alsof ze er al eeuwen staat. Nu is de Karnemelkplaats niet meer in bedrijf als melkvee bedrijf maar als vakantie boerderij waar je kunt ...Camping Strandpark Roots biedt twintig ruime kampeerplaatsen van minimaal 90 m2 voor tenten, caravans en campers. Deze comfortplaatsen zijn voorzien van 16 AMP. stroom, water, afvoer, kabeltelevisie, sanitairgebruik, douchen en gratis Wi-Fi. Het kampeerterrein is voorzien van sfeervolle verlichting, een goed afwateringssysteem en voldoende beschutting. De parkeerplaats ligt vlak bij het kampeerveld...Camping Duynpark staat garant voor een heerlijke strandvakantie in de kop van Noord Holland. De camping beschikt over veel faciliteiten. Overnachten doet u ‘puur’ in een zeer comfortabele duinlodge of strandlodge. Even helemaal terug naar de natuur kan ook. Boek dan een overnachting in een Tipi Tent de Jutter. De camping ligt verscholen in de duinen aan de voet van natuurgebied het Zwanenwater...