Callantsooginfo.nl

Toerisme Startpagina Callantsoog

Strandpaviljoens in Callantsoog

Strandpaviljoen Vos, de meest sfeervolle strandtent van Callantsoog. Strandtent Vos is nog geheel in oude stijl gebouwd en heeft daardoor een knusse authentieke uitstraling. Het houten strandpaviljoen heeft een gezellige inrichting en hierdoor voelen de gasten zich er snel thuis. Neem een kijkje op onze website, proef de sfeer en oordeel zelf ...

 


5 November is onze laatste dag dat we geopend zijn.
Vanaf 22 december kunt u weer bij ons terecht.

 


U kunt ons bezoeken via Strandslag Dorpsplein, direct aan het vernieuwde plein in Callantsoog.
Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0224-582359

 


Bij ons kun je genieten van heerlijke koffies, een uitgebreide lunch of een lekkere borrel met bijpassende borrelhapjes! Onze open keuken is vanaf 17:00 geopend voor diner. Laat je verrassen door onze topkoks! Dit is allemaal mogelijk in het modern ingerichte en sfeervolle restaurant of zonovergoten terras met ervaren bediening, bijpassende lounge muziek en natuurlijk een prachtig uitzicht op zee!

 


Even de dagelijkse sleur vergeten. Genieten van het rustgevend ruizen van de zee. Ontspannen liggen op een handdoekje op het schone zachte zandstrand of relax liggend op een ligbed. De zon en de blauwe lucht wanen je even in het paradijs. Zo nu en dan een duik in de zee om even op te frissen of met de kinderen een strandspel doen. Een dag is om nooit te vergeten.