Callantsooginfo.nl

Toerisme Startpagina Callantsoog

Winkels in Callantsoog

Supermarkt: Albert Heijn
Schoolstraat 3
1759 GP Callantsoog.Wij zijn een dynamische brood- en banketbakkerij waarin dagelijks (in de zomerperiode 7 dagen per week) verse en kwalitatief hoogstaande brood- en banketbakkersproducten op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd.
De bakkerij staat bekend om z'n heerlijke specialiteiten en kwaliteitsgebak. En in onze gezellige croissanteriecorner kunt u een kopje koffie of thee drinken.Welkom bij Uw Slager Wouter Irik. Onze slagerij aan het Dorpsplein in Callantsoog is al jaren een ware eetwinkel waarin ambacht, klantvriendelijkheid en smaak hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u rekenen op een heerlijk assortiment vers vlees, vleeswaren en andere specialiteiten.Winkel in huishoudapparatuur
Dorpsweg 5
1759 GG Callantsoog.Desto, de winkel die bijna alles heeft! Bij Desto vindt u alles voor in en om uw huis, voor uw dieren, de camping of voor op het strand. Desto bevindt zich schuin tegenover de strandopgang in het dorp en is zeven dagen per week geopend.
Desto is al 20 jaar een begrip in Callantsoog en omstreken ! Gratis parkeren voor de deur.Dames- en herenmodezaak "Het Strandhuisje" , centraal gelegen aan het  gezellige Dorpsplein van Callantsoog.
Eind juli 2011 hebben wij onze deuren geopend en wij kunnen met trots vaststellen, dat wij nu al een eigen plek binnen het winkelbestand van Callantsoog gevonden hebben. Persoonlijke aandacht en eerlijk advies staan bij ons hoog in het vaandel.Een sfeervolle kadowinkel in woonaccessoires, kleine meubelen en strandsouveniers. In het hoogseizoen alle dagen open.
Dorpsplein 22-8
1759GN  CallantsoogOf u nu kort of lang met vakantie gaat, of alleen maar een dagje in Callantsoog doorbrengt, we hopen dat u hier vind wat u zoekt. Al meer dan 30 jaar verhuren wij onze fietsen, bolderkarren en andere accesoires aan onze tevreden klanten. Hoewel we gevestigd zijn in Callantsoog, één van de mooiste badplaatsen van de Nederlandse kust, strekt ons werkgebied hier ver buiten.Het belangrijkste van surflessen is dat de studenten plezier hebben en dat het op een veilige manier gebeurt. De surflessen worden gegeven door ASI gecertificeerde surfinstructeurs en door instructeurs die al jarenlang surfles hebben geven en op diverse plaatsen in het buitenland en binnenland hebben gesurft. Ook zijn er surfinstructeurs in opleiding aan het werk bij Surfschool Callantsoog. De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 8 personen.DA Drogisterij & Parfumerie Leguit
Dorpsplein 9
1759 GM CallantsoogVrijetijdskleding winkel De Vloedlijn
Dopsplein 29
1759 GM CallantsoogFotoQuelle is al meer dan 45 jaar actief in Nederland en heeft meer dan 500 afhaalpunten waar de klant zijn of haar bestelling kan afhalen. FotoQuelle staat bekend vanwege haar hoge professionele kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. In onze online fotoservice www.fotoquelle.nl kunt u terecht voor foto’s, vergrotingen, vele soorten wanddecoratie en vele andere foto producten, zoals puzzels, t-shirts, kalenders en fotocadeaus.Al sinds 2007 bent u van harte welkom in SYLT Lifestyle,
de mooiste lifestyleshop aan het Dorpsplein. Kom gerust binnen: we doen ieder jaar ons best om u weer te verrassen met nieuwe collecties!